Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

  Sajtóközlemény
A Nimfea Természetvédelmi Egyesület számára 2008-ban felajánlott SZJA 1%-ok felhasználásával kapcsolatban

  A Nimfea Természetvédelmi Egyesület ezúton szeretné megköszönni tagjainak, barátainak és szimpatizánsainak, hogy 2008-ban is az egyesület javára ajánlották fel személyi jövedelemadójuk 1%-át, ezzel is támogatva a szervezet törekvéseit és munkáját.
   A Nimfea Természetvédelmi Egyesület a 2008. rendelkező évben átutalt 841.926 Ft SZJA 1%-ot a szemléletformálási célprogramjának keretében végzett környezeti nevelési feladatok hatékonyabbá tétele, valamint a véderdő látogatottságának növelése, és a természetközeli nevelés minél szélesebb körben történő megismertetése érdekében használta fel.
  A felajánlott összeget egyesületünk a Fekete István Oktatóközpontnak is helyet adó, a Nimfea Természetvédelmi Egyesület által kezelt városkerti véderdőben tervezett mozgáskultúra fejlesztő és szabadidős központ létrehozását megelőző tereprendezési munkálataira fordította.

  Támogatóinknak köszönjük a felajánlásokat, bizalmuknak igyekszünk a következő évben is megfelelni.
További információ:
Nimfea Természetvédelmi Egyesület központi iroda
Fekete István Oktatóközpont
5420 Túrkeve, Ecsegi u. 22.
56/361-505
info'kukac'nimfea.hu

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -