Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Élelem és mezőgazdaság kampány a fenntartható mezőgazdaságért

  A Nimfea Természetvédelmi Egyesület idén is részt vett, a Magyar Természetvédők Szövetsége által rendezett kampánysorozatban, melynek célja a felhívni a lakosság figyelmét a magyar mezőgazdaság helyzetére, és a fenntarthatóság elveire.

  Ennek érdekében a Nimfea Természetvédelmi Egyesület munkatársai Békéscsabát szemelték ki helyszínként, és itt osztották szét a lakosságnak, szendvicsemberként és civilben egyaránt, a tájékoztató anyagokat.
  A füzeteket a Magyar Természetvédők Szövetsége bocsátotta rendelkezésre, mely mellé még szóbeli tájékoztatót is nyújtottak az érdeklődőknek.
  Természetesen itt is akadtak olyanok, akik nem fogadták örömmel a közeledést, vagy a tájékoztató füzetet nem vették el, esetleg még csak meg sem álltak, de szerencsére nem ők voltak többen, az emberek többsége érdeklődve hallgatta az egyesület munkatársainak tájékoztatóját. Egyesek örömmel vették, mások kétkedve hallgattak, de alapjának véve hasznos szóbeli információkkal és írásbeli tájékoztatóval látták el a Nimfea Egyesület munkatársai az érdeklődőket.

Bővebb információ:
Nimfea Természetvédelmi Egyesület, Túrkeve, Erdőszél u. 1.
Telefon, fax: 56/361-505. www.nimfea.hu


A kis képekre kattintva, azok nagy méretben, új ablakban jelennek meg

 


 

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -