Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Megtelt az egyesület voliere


  A Nimfea Természetvédelmi Egyesület volierébe két új lakó is érkezett az ott lévő egerészölyv mellé. Az előző egerészölyvet, mely látható sérülés nélkül került be a Nimfea Egyesülethez, felhizlalva, a napokban sikeresen repatriáltuk, amelyről bizonyító videofelvétel is készült. A következő egerészölyv, amely bekerült a volierbe egy hasonló esetű, szintén látható sérülés nélküli ölyv, amely jelenleg felerősödik a repatriáló állomáson, majd elengedésre kerül.

  December 15 - én, hétfőn azonban újabb két lakóval bővült a sérült madarak száma a Nimfea Természetvédelmi Egyesület volierében. Először egy sérült egerészölyvről kapott bejelentést a biodiverzitás - védelmi programvezető, amelyet már több napja tartottak egy magánháznál. Az ölyv rossz állapotban, törött, de rosszul összeforrt szárnnyal került az Egyesülethez. Sajnos a repatriálására nem sok esélyt látnak a szakemberek.
A harmadik lakó egy karvaly lett. A madár egy üvegablaknak repült neki, valószínűleg agyrázkódást szenvedett. A karvaly jó kondícióban van, rendbejövetele után repatriálják munkatársaink.


A kis képekre kattintva, azok nagy méretben, új ablakban jelennek meg

 


 

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -