Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Újra lesz környezetbarát füzet!


A Nimfea Természetvédelmi Egyesület örömmel tudatja az iskolákkal, természetvédőkkel, barátokkal és mindenkivel, aki figyel környezetére, hogy a közeljövőben lehetőség nyílik újraparpírból készült füzetek megvásárlására
!

A környezetbarát füzetek sokkal kedvezőbb áron kaphatóak, mint a többi füzet, így mind az iskolák, mind a szülők jelentős összeget takaríthatnak meg!
A környezetbarát újrapapír füzeteket a Szentendrei Papírgyár kezdi gyártani, amennyiben, összesen minimum 5000 darab/ füzet rendelést teljesíteni tud az ország környezettudatos lakossága!

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület, a Hulladék Munkaszövetséggel egyetértve úgy gondolja, hogy a lakosság választhassa az újrapapírból készült füzeteket. Fontos, hogy a lakosság szelektív hulladékgyűjtése során összegyűjtött papírt értelmes, hasznos és a lakosság számára is kifizetődő dologba fektessük!

A Szentendrei Papírgyár elmondta, hogy a gépsorokat csak akkor tudják beindítani, ha egy típusú füzetből összejön 5000 példányra megrendelés.

Egyenlőre a következő termékek megrendelésére van lehetőség:

- 140x210 mm-es 32 lapos vonalas füzet; bruttó 69 forint / db,
- 140x210 mm-es 32 lapos négyzethálós füzet; bruttó 69 forint / db,
- A/4-es 32 lapos vonalas füzet; bruttó 125 forint / db,
- A/4-es 32 lapos négyzethálós füzet; bruttó 125 forint / db,
- 11x11 cm-es 5 cm magas írótömb; bruttó 37,5 forint / db.

A füzeteket 25-ös csomagokban lehet megrendelni.

A megrendeléseket a papírgyár összesíti, és amint egy fajta füzetből összegyűlik 5000 darabra megrendelés, beindul a gyártás.

Amennyiben bármely füzettípusból megrendelést szeretne leadni, úgy megteheti levélben, vagy faxon:

LEVÉLBEN:
Szentendrei Papírgyár Rt.
Budapesti Képviselet
Ónódy Miklós képviseletvezető részére
1071 Budapest,
Damjanich u. 42 fszt. 1. telefonjuk: 06-1-351-65-74.

FAXON:
06-1-351-65-75


 

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -