Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Víz napi rajzverseny eredménye

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület által, a Víz világnapja előtti héten meghirdetett rajzversenyre összesen, két kategóriában 71 pályamunka érkezett be. Sajnos a rossz idő miatt, nem a szabadban, hanem az irodahelységben állítottuk ki a munkákat. A kicsit zsúfolt helységben a rajzokat két kategóriában, korosztályokra bontva bírálták a zsűritagok.

A bíráló tagoknak nehéz feladat volt kiválasztani a legjobb munkákat, mert nagyon sok jó képet küldtek be a diákok. A bírák a korosztályokon belül a téma pontossága, az arányok és színek összhatása és a lap kitöltésének módja szerint döntöttek. A legjobbnak ítélt díjat, az alsós korosztályban Debreczeni Dóra kapta, aki a Keletújvárosi Iskola diákja. A második kategória nyertese a Kossuth Lajos Általános Iskola tanulója, Fürge Fanni lett. Két különdíjat is osztottak a bírák, amelyek közül egyik Kasza Kitti, a Kisújszállási Református Általános Iskola tanulójának munkája, a másik különdíjas pedig, Borók Borbála, a Kossuth Lajos Általános Iskola 5. osztályos diákjának munkája. Természetesen minden résztvevő ajándékban részesül a beküldött munkájáért.
Az első helyezettek és a különdíjasok, valamint az ajándékokat postán küldjük a résztvevők számára.
Minden diáknak köszönjük a szép képeket és az energiát!


 

A kis képekre kattintva, azok nagy méretben, új ablakban jelennek meg


 

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -