Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Végetért a Nimfea Természetvédelmi Egyesület biharugrai tábora

    Végetért a Nimfea Természetvédelmi Egyesület biharugrai tábora. A 2004. június 25-től 30-ig tartó összejövetel résztvevői köre ezúttal is az egyesület vendégeiből, partnerszervezeteinek tagságából, baráti köréből, önkéntes segítőiből verbuválódott meghívásos alapon. Az első három nap a hagyományoknak megfelelően Romániában, a Bihar hegység festői szépségű hegyei között túrázással telt, a terület kiváló ismerőjének, a nagyváradi Egri Ferencnek szakszerű vezetése mellett. A Romániában eltöltött három nap után a résztvevők nagyobb részének egyéb elfoglaltsága, munkája miatt sajnos haza kellett utazni, ezért a biharugrai halastavakon történő madarászás, az esti, diavetítéssekkel egybekötött borozgatás igencsak családias légkörben zajlott.

    A Nimfea Természetvédelmi Egyesület ezúton szeretné köszönetét kifejezni a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóságának, továbbá a Biharugrai Tájvédelmi Körzet munkatársainak a tábor sikeres lebonyolításában nyújtott segítségért, a Janka-lak térítésmentes rendelkezésre bocsátásáért.

A táborban részt vettek névsora:

Bera Márta
Egri Ferenc
Farkas Petur
Hajdu Hajnalka
Harmos Krisztián
Iványi Anna
Kontos Tivadar
Kovács Györgyi
Makra Dezső
Oros Imre
Pabar Zoltán
Ponicsán Péter
Ruszthy Erika
Röfler János
Sallai R. Benedek
Sallai Bogika
Sallainé Kapocsi Judit
Sallai Marci
Seres Nándor
Széll Antal
Takács Eszter
Toldy Miklós
Tomcsányi Zsófia
Vincze Tamás


A kis képekre kattintva, azok nagy méretben, új ablakban jelennek meg


Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -