Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A Nimfea Egyesület az abádszalóki Családi napon


Idén, július 17-én rendezte meg a Friesland Hungaria, Abádszalókon a Családi és Sportnapot. A rendezvényen főként nagycsaládosok, és fiatalok vettek részt, a sportolási lehetőségek mellet a Nimfea Egyesület környezetvédelmi sátrába is ellátogathattak az érdeklődők. A környezetvédelmi sátor felállításának célja az volt, hogy a fiatalok, valamint családok figyelmét felhívják a környezetvédelmi és természetvédelmi problémákra és játékos formában szemléletformáló tevékenységet végezzenek.


A program igen jól sikerült, mind az idősek, mind a fiatalok érdeklődését felkeltették a természetismereti játékok, melyekért a Nimfea Egyesület és a Friesland ajándékaiban részesültek. A sátorban környezetvédelmi totót tölthettek ki az idősebbek, valamint elkészíthették a saját ökológiai láblenyomatukat a fiatalok, idősek egyaránt. A kicsik szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos játékban vehettek részt, amelyekért szintén ajándékokban részesültek. A program 10 órától délután 13 óráig tartott.


 

A kis képekre kattintva, azok nagy méretben, új ablakban jelennek meg


Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -