Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

 

Agrár-környezetvédelmi hírek - röviden

Agrár-környezetvédelmi támogatások sorsa

A 2004. november 26-án lezárult igénylési időszak után az Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalban megkezdődött a benyújtott igénylések feldolgozása. Az előzetes adatok alapján (17 megye teljes feldolgozását követően) az igénylések száma meghaladja 32600-at. A igénylések összesített támogatási igényére vonatkozóan adatok még nem állnak rendelkezésre, a modellszámítások alapján várhatóan meghaladja a 42 milliárd forintot.
A 2005. évi támogatások igénylése eredetileg 2005. március 1-31. között volt tervezett. Várhatóan ennek dátuma kitolódik, mivel a 2004. évi igénylések lezárása és kiértesítése előtt nem lehetséges az új igénylési időszak megnyitása.
(forrás: www.air.gov.hu)


Agrár-környezetgazdálkodási Főosztály (2002. július 1. - 2005. január 20.) nyugodjék békében!

Mély fájdalommal tudatjuk mindenkivel, aki ismerte és szerette, hogy az Agrár-környezetgazdálkodási Főosztály 2005. január 20-án az FVM hivatali átszervezése miatt tragikus hirtelenséggel megszűnt létezni. Reinkarnációja redukált formában kelhet életre napokon belül összevonva más egységekkel. Búcsúztatásáról később intézkedünk.
(forrás: www.air.gov.hu)

 

 

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -