Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Felhívás!
LEJÁRT SZAVATOSSÁGÚ GYÓGYSZEREK BEGYŰJTÉSE!

Tisztelt Lakosság, Iskolák, Önkormányzatok!

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület, mint a Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózatának tagja, lejárt szavatosságú gyógyszerhulladékok gyűjtését végzi.
Az akció keretein belül a Nimfea Egyesület központi irodájába, a Túrkeve, Erdőszél u. 1. (Piactér) szám alatti épületbe lehet behozni a felesleges, elhasznált, vagy lejárt szavatosságú gyógyszereket, MÁRCIUS 29-ÉIG!

A gyógyszer veszélyes hulladéknak minősül, így azt a kommunális hulladékba, azaz rendes szemétbe dobni tilos, szennyezőanyagforrás. Sajnos a törvény még nem szabályozza, hogy a gyógyszertárak kötelezően vegyék vissza a lejárt szavatosságú gyógyszereket.

Kérjük a Tisztelt Lakosokat, hogy a lejárt szavatosságú gyógyszereiket ne a szemétbe dobják, hanem hozzák be a Nimfea Természetvédelmi Egyesület központi irodájába, a gyógyszergyűjtőbe: Túrkeve, Erdőszél u. 1. (Piactérrel szemben)

Köszönettel:
Nimfea Természetvédelmi Egyesület

 

 

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -