Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Ingyenesen beszerezhető lakossági kézikönyvek a Nimfea Egyesületnél


A Nimfea Természetvédelmi Egyesület, az Energia Klub partnereként számos ingyenes kiadványt kínál a lakosok, érdeklődők részére. Energiahatékonysági témakörben jelenleg két kiadvány érhető el a Nimfea Természetvédelmi Egyesület központi irodájában, az Energiáról okosan és a Panaszkönyv.

Az Energiáról okosan című kiadvány mindazon hasznos tanácsokat gyűjti egy csokorba, melyek segítségével csökkenthetjük energia-felhasználásunkat és ezáltal - pénztárcánk mellett - kíméljük környezetünket is.
A kiadvány a következő területeken ad praktikus, mindennapos energiahatékonysági tanácsokat: építkezés, felújítás, vásárlás, hulladék, fűtés, hűtés-fagyasztás, vízhasználat, sütés, főzés, mosás, kertészkedés, közlekedés.

A Panaszkönyv praktikus segítséget nyújt fogyasztóvédelmi levelek megírásában, illetve taglalja azokat az ügyeket, melyekben panasszal élhetünk, jelen esetben főként energetikai ügyekért felelős, szolgáltatók felé.

Beszerezhető: Nimfea Egyesület központi iroda, 5420 Túrkeve, Erdőszél u. 1.

 

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -