Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Elköltözött a Nimfea Természetvédelmi Egyesület Központi Irodája

   A Nimfea Természetvédelmi Egyesület irodája a "régi" Kenyérmezei utcai helységből elköltözött az Ecsegi utca 22/a szám alatt található Fekete István Oktatóközpontba. Az új iroda egy nagyon hangulatos, a város belterületén található erdőcskében épült fel, és az egyesület környezeti nevelési programjainak lesz a bázisa. A Nimfea Természetvédelmi Egyesületnek és tagszervezeteinek működési hátterét biztosító iroda az oktatóközpont tetőterében lett kialakítva.

   A létesítmény átadásával az egyesület egy régi álma válik valóra: egy modern, a sokrétű elvárásoknak megfelelő színvonalú létesítmény létrehozása és működtetése, melynek feladata elsősorban a természetvédelmi nevelési-oktatási törekvéseinek magfelelő helyszín biztosítása. De nem csak ezt a feladatot látja el a létesítmény, hanem a jelen igényeinek megfelelően alkalmas arra is, hogy különböző rendezvényeknek, konferenciáknak is otthont adjon, és ehhez a szükséges technikai hátteret is biztosítsa. Az épület földszintjén egy konferenciaterem található, mely alkalmas az itt folyó oktatási tevékenység mellett tanácskozások, prezentációk, munkamegbeszélések és egyéb rendezvények lebonyolítására. Ezen kívül itt kapott helyet az egyesület könyvtára, és a teleház szolgáltatás is. Az emeleti részen találhatóak az irodahelységek. Az épületben található még egy bemutatóterem is, ahol oktatási- és szemléltető eszközök, kiállítások kapnak majd helyet. A kollegák véleménye egyöntetű, mindenkinek tetszik a szép környzetben lévő új iroda. A költözés egy hétvége alatt zökkenőmentesen lezajlott, hálás köszönet az ebben segítséget nyújtó önkénteseinknek!

Az iroda korábbi, 56/361-505-ös számon továbbra is elérhető,
emellett egy új telefon/fax szám: 56/554-478.


 

Vissza a lap tetejére

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -