Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


Családban marad
Védjük meg a jövő generációt a káros vegyi anyagoktól!


A Magyar Természetvédők Szövetsége, a Nimfea Természetvédelmi Egyesület és a Tisza Klub szeretettel meghívja Önt a „Családban marad - Védjük meg a jövő generációt a káros vegyi anyagoktól!” akcióhét szolnoki napjára.

Az akciónap része a Budapesten, valamint az ország öt másik városában tartott kampánysorozatnak. A rendezvény alapvető célja a lakosság - főleg a családi vásárlásokat leggyakrabban intéző nők - tudatosságának növelése, szemléletmódjuk befolyásolása, hogy változtassanak mindennapi szokásaikon a vegyi anyag használatot illetően. A kisgyerekeket, anyukákat játékos formában kívánjuk bevonni az akciónapon.

A rendezvény idején aláírásokat gyűjtünk egy szigorúbb európai uniós vegyi anyag politika (REACH) érdekében. Szeretnénk felhívni az európai parlamenti képviselők figyelmét is arra, hogy figyelemmel kísérjük, hogyan fognak szavazni a REACH november 15-i európai parlamenti szavazásakor.


Az esemény helye: Szolnok, Jubileum tér (a vasútállomással szemben)
Az esemény ideje: 2005. október 27., 10.00 és 17.00 óra között


További információ:
Fónagy Éva, Nimfea Természetvédelmi Egyesület, tel.: 56/361-505, 70/562-71-47, e-mail: evi@nimfea.hu
Dragos Tibor, programvezető, Magyar Természetvédők Szövetsége, tel.: 216-7297, 30/912-5587, e-mail: dragi@mtvsz.hu

 

 
 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -