Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Új kiadványok a Nimfea Természetvédelmi Egyesület kiadásában

  Két új kiadványt is kiadott a Nimfea Természetvédelmi Egyesület és Tagszervezeteinek központi irodája természetvédelem és energia témakörökben. A főként általános alsó tagozatos iskolák, és óvodák számára készült kiadványokat ajándékként civil szervezetek és magánszemélyek is forgathatják.

  A 4 részes kifestő-sorozat részei a komposztálással, az energiabarát házzal, az egészséges táplálkozással és a megújuló energiákkal foglalkozik egy-egy mesés történeten keresztül. A Jeles napok kiadvány a magyarországi jeles napokat rendszerezi, mely kiadványt haszonnal forgathatja minden pedagógus és civil szervezet környezetei neveléssel foglalkozó munkatársa.

  Az iskoláknak, óvodáknak korlátozott számban, postaköltség mellett, ingyenesen megrendelhető a zsuzsa@nimfea.hu e-mail címen, valamint telefonon az 56/361-505 telefonszámon, Székely Zsuzsánál.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -