Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Önkéntes hétvége volt a Nimfea Természetvédelmi Egyesületnél

     2006. február 10- 12 között ismét szorgos önkéntesek hada lepte el a Nimfea Természetvédelmi Egyesület Oktatóközpontját. A feladatok egyrésze az Oktatóközpont körül található erdő rendezéséből állt: irtottunk oda nem illő cserjéket, elkezdtük az odúk karbantartását, nádat gyűjtöttünk egy erdei lessátor kialakításához, szombat délután pedig réti fülesbagoly felmérésen vettek részt az önkénteseink.
      A fázósabbaknak is akadt szép számmal feladat. A hétvégén végre átlátható rendszerbe pakoltuk az egyesületi könyvtárat, egy nagyszabású leltár során elkészítettük az egyesületi kiadványok lajstromát, valamint a töménytelen mennyiségű egyesületi repi póló között uralkodó káoszt is sikerült megszüntetnünk.
    Szórakozásból sem volt hiány. A jó hangulatot a résztvevőkön túl Bora és Chilli, a két jól nevelt vadászkutyus, az egyesületi gólya, továbbá a racka nyáj biztosította. Akik erejüket és ügyességüket is szerették volna próbára tenni, részt vehettek Kontos Titi kollégánk íjászmester kurzusán is.

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -