Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Újabb Önkéntes hétvége a Nimfea Természetvédelmi Egyesületnél

***2006.május 6- 2006.május 7***

2006.május 6. - május 7. között ismételten egy kellemes hétvégére invitálunk minden kedves érdeklődőt!

  A hétvégén a részvételed nyugodtan kezeld rugalmasan, ha bokros teendőid mellett nem tudsz eljönni az elejétől a végéig, szívesen látunk akár pár órára is. A hétvége során az étkezéseket és a hálózsákos szállást a Nimfea Egyesület biztosítja! Kérésünk csupán annyi, hogy ha tudod, hogy itt leszel, az evi@nimfea.hu e-mail címre kérlek írd meg mikor számíthatunk rád, így nekünk is könnyebb lesz a feladatok ütemezése, továbbá az étkezések során se marad senki éhen.

Fontos! A szállás hálózsákos, így ne felejts el hálózsákot hozni. Emellett hozzatok munkaruhát és -cipőt!

Ízelítő a hétvége feladataiból:

Péntek:
Aki meszebbről jön, talán érdemes már a péntek délutánt is velünk töltenie. Lehetőség van kirándulásra, illetve aki tud annak lovaglásra. Este filmnézés- ha van rá igény akkor szakmai beszélgetés, pl. autópályákról, turizmusról, fenntarthatóságról.

Szombat:
Aktív meló egész nap, úgy mint:
- járda építés
- istálló meszelés, festés
- szálláshely csicsázás (falainak kifestése, függöny, térelválasztók, stb.)
- föld egyengetés
- erdő takarítás
- tanösvény tábláinak leásása, hídkészítés
- kerítés építés
Este: slambucevős borozás.

Vasárnap:
Délelőtt a maradék meló befejezése, ebéd után pedig indulás haza.


     Aktívan kb. 14-15 óra munka lenne, cserébe önkénteseinknek kosztot, kvártélyt, és óránként 120 "Nimfea forint"- ot tudunk nyújtani. A "Nimfea forint" egy viszonylag újkeletű kezdeményezésünk, az összegyűlt "forintokat" az Egyesületünk által készített termékekre (kiadványok, pólók és egyéb ruhaneműk, stb), illetve nyújtott szolgáltatásaira (táborok, különböző rendezvények) lehet beváltani.


    Szóval részünkről megteszünk mindent annak érdekében, hogy egy kellemes hétvégénk legyen. Reméljük minél többen leszünk, és egy hasznos kis hétvégét tölthetünk együtt.

 Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -