Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Kedves Barátaink, Támogatóink!

    Ismét segítségeteket szeretnénk kérni a 2x1%-os SZJA rendelkezések népszerűsítéséhez.
Tesszük ezt azért, mert az önadózók, akik május 22-éig folyamatosan adják le az adóbevallásukat, az adózók kb. 30-40%-át teszik ki.

    Az adózók minden évben jogosultak rendelkezni adójuk 1%-áról a civil szervezetek, alapítványok számára, azon az 1%-on kívül, mellyel egyházakat, illetve kiemelt célokat, pl. a természetközeli erdőgazdálkodást támogathatja. (Ez utóbbi tevékenység technikai száma 1445.)

    Azért is fontos az 1%-ról rendelkezni, mivel a felajánlott összeggel megegyező összegű lesz a Nemzeti Civil Alap, amely a társadalmi szervezetek működését és tevékenységeit támogatja a jövő évben.

    Kérünk benneteket, hogy most is segítsétek munkánkat és az elkövetkező hetekben tájékoztassátok környezeteteket arról, hogy a Nimfea Természetvédelmi Egyesület számára lehetőség van rendelkezni. Az irodánkban továbbra is vannak szórólapok, amelyek magukat a rendelkezőlapokat is tartalmazzák. Kérésre szívesen küldünk szórólapokat postán, illetve azok személyesen is elvihetők.


A Nimfea Természetvédelmi Egyesület a felajánlott 1%-okat a következő célokra fordítja:
- Madármentő állomásunk működtetése
- Terepi tevékenységek több veszélyeztetett madárfaj állományának védelmére
- Veszélyeztetett, védett és fokozottan védett növénytermőhelyek megóvása
- Bagolyfajok áttelelőhelyeinek védelme
- Eltűnő vizes helyek megmentése
- Gyepkezelés magyar háziállatfajtákkal
- Gyerekek, fiatalok bevonása természetvédelmi munkánkba

Egyesületünk adószáma: 18372348-1-04

További információért keressétek fel honlapunkat, itt többek között megtalálható a letölthető rendelkező nyilatkozat is: www.nimfea.hu

    2x1%-ról lehet rendelkezni, az egyik a civil szervezeteknek, a másik az egyházaknak tudjátok felajánlani.
A rendelkező lapo(ko)n a szervezetek nevét nem kell megadni. Az adóbevallás címlapjának „C” mezejében külön kell jelezni, hogy egy vagy kettő lapot adtatok-e le, illetve a borítékon szerepelnie kell a névnek, adószámnak és a lakcímnek is. A borítékot a lezárásnál írjátok alá, majd a bevallási csomagba tegyétek be.
Köszönjük szépen mindenkinek a segítséget!

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -