Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

    A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, REX Kutyaotthon Alapítvány és a WWF Magyarország „Ne vedd, védd!” címmel társasjáték- és számítógépes játékkészítő pályázatot hirdet
5-12. évfolyamos diákok számára.

    Az állatok, növények és a belőlük készült ajándéktárgyak, használati cikkek nemzetközi kereskedelme napjainkra hatalmas méreteket öltött. Sok fajt azért gyűjtenek be élőhelyeikről, hogy kedvtelésből tartsák őket, míg másokat értékesnek vélt testrészeikért ölnek meg, hogy azok feldolgozás után kerüljenek az üzletekbe. A Washingtoni Egyezményt (CITES) azzal a céllal hozták létre, hogy ellenőrzése alá vonja a veszélyeztetett fajok kereskedelmét, és ezáltal megakadályozza, hogy állat- és növényfajok ezrei a kipusztulás szélére jussanak.
    A pályázat keretében olyan társasjáték, illetve számítógépes játék elkészítése a feladat, amely témájában kapcsolódik a veszélyeztetett állat- és növényfajok kereskedelméhez, illetve a Washingtoni Egyezmény célkitűzéseihez.

 A versenyt az alábbi korcsoport-kategóriákban hirdetjük meg:
I. korcsoport: 5-8. évfolyam
II. korcsoport: 9-12. évfolyam

 A díjazottak értékes jutalomban részesülnek.

 Az elkészült műveket 2006. június 15-ig kell az alábbi címre eljuttatni:

Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, Zöld Pont Szolgálat
1011 Budapest, Fő utca 44-50.

 A pályaművekhez kérjük csatolják a pályázó(k) nevét, lakcímét, telefonszámát, e-mail címét!

A pályázattal kapcsolatban további információk találhatók a Washingtoni Egyezmény hazai honlapján (www.cites.hu); érdeklődni a cites@mail.kvvm.hu e-mail címen vagy a (06-1) 395-6857 telefonszámon lehet.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -