Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


Téglajegyekkel Ön is segítheti Egyesületünk programjait!


    Bárkinek lehetősége van az egyesület szakmai törekvéseit támogatni.
Az egyesület által létrehozott téglajegyek megvásárlásával 3 féle célkitűzés támogatható kinek- kinek szívügye szerint.
   Az egyik téglajegy megvásárlásával a túrkevei Molnár- féle szélmalom felújítását és fejlesztését támogathatja. A malmot ipari műemlékké szeretnénk nyilváníttatni, majd eredeti funkciókkal felruházva életben tartani.
   A másik téglajeggyel a Nimfea Természetvédelmi Egyesület és a Herman Ottó Természetvédő Kör túrkevei lovassport fejlesztése érdekében végzett közös tevékenységét segítheti. A tervek között szerepel egy- az uniós előírásoknak megfelelő- boxos lóistálló, egy ehhez tartozó tanpálya, valamint újabb karámok kialakítása és magyar lófajták tenyésztési célú tartása, hogy a helyi és vidéki ló barátok megfelelő színvonalon űzhessék a lovaglást.
    A harmadik téglajegy megvételével a Nimfea Természetvédelmi Egyesület, azon törekvését támogatja, melyet a túrkevei Városkerti Véderdő parkosítására és jóléti közösségi erdővé fejlesztése érdekében tesz.
A téglajegy 1000 forintos egységáron kapható (természetesen egyszerre több is vásárolható belőle), személyesen az irodában, de akár banki átutalással is lehetőség van fizetni s mi, a jegyet kipostázzuk a vásárlónak.
A jegyre felkerül a támogató, azaz a téglajegy tulajdonos neve, elérhetősége. Mindemellett, ha hozzájárul az illető, a létrehozott köszönőtáblán is feltüntetjük a nevét, melyet az elkészült malom és a boxos lóistálló falán illetve az erdőben helyezünk el.

Bővebb információ:
Nimfea Természetvédelmi Egyesület, Túrkeve, Erdőszél u. 1.
Telefon, fax: 56/361-505. www.nimfea.hu

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -