Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Végetért a PHARE ACCESS 2003. Programnak a Nimfea Természetvédelmi Egyesület és a Tiszafüredi Regionális Fejlesztési Egyesület közös szervezésében lebonyolított műhelymunka megbeszéléseinek sorozata.

    A program konkrét megvalósítása során négy alkalommal négy különböző Tisza-tó menti településen, nevezetesen Abádszalókon, Kiskörén, Tiszafüreden és Poroszlón műhelymunka jellegű megbeszélések kerültek lebonyolításra a helyi fejlesztésben érintettek, a régióbeli települések képviselő testületei, köztisztviselők, helyi fejlesztésekkel foglalkozó szakemberek, idegenforgalomban dolgozók részvételével. A cél elsősorban a térség lehetőségeinek feltárása volt, a fenntartható fejlődés szempontjainak figyelembe vételével, a Vásárhelyi Terv lehetőségeinek megismertetése, a turisztikai fejlesztések esetleges káros hatásainak bemutatása, a helyi erőforrások feltárására törekvés, forrástérképek bemutatása a helyi fejlesztésekhez.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -