Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Szakmapolitikai fórum a Nimfea Egyesületnél

  A Magyar Természetvédők Szövetsége túrkvei helyszínnel rendezi meg szakmapolitikai fórumát, melynek témája a fenntartható fejlődés gyakorlati vonatkozásai.

  2006. október 12-én csütörtökön 14 órai kezdettel várunk minden kedves érdeklődőt, aki a fenntarthatóság témakörében, annak gyakorlati oldaláról szeretne aktív beszélgetésen részt venni, a Nimfea Természetvédelmi Egyesület központi irodájában, Túrkevén a Fekete István Oktatóközpontban.
A fórumon üdítővel és harapnivalóval várjuk a kedves vendégeket, a részvétel ingyenes. A programot a KvVM Zöld Forrás alapja és a Nemzeti Civil Alapprogram támogatja.
Amennyiben részt kíván venni a programon, kérem küldje vissza október 10-ig a lenti jelentkezési lapot faxon: 56/361-505 számra, vagy e-mailben a zsuzsa@nimfea.hu címre, illetve postán a Nimfea Egyesület, 5420 Túrkeve Pf. 33. postafiókra.

Helyszín: Nimfea Egyesület, Túrkeve, Ecsegi u. 22. Fekete István Oktatóközpont

Program:

14.00 – 14.10 Megnyitó: Sallai R. Benedek, Nimfea ügyvezető elnöke

14.10 – 14.40 A fenntartható fejlődés elősegítését célzó EU-s és hazai törekvések

Schmuck Erzsébet, MTVSZ társelnöke

14.40 – 17.00 Előadás és beszélgetés a fenntartható fejlődés megvalósításának gyakorlati kérdéseiről

Gyulai Iván, Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért igazgatója

Jelentkezési lap letöltése:  Worddoc formátum   Adobe PDF formátum

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -