Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Újabb önkéntes hétvége a Nimfea Természetvédelmi Egyesületnél

2006.október 27. és 2006.október 29. között ismét önkénteskedni invitálunk minden kedves segíteni szerető érdeklődőt. Az esemény helyszíne Túrkeve, a Nimfea Egyesület Fekete István Oktatóközpontja.

Ha nem érsz rá a teljes hétvégén, szívesen látunk akár pár órára is. A hétvége során az étkezéseket és a szállást a Nimfea Egyesület biztosítja! Kérésünk csupán annyi, hogy ha tudod, hogy itt leszel,
az evi 'kukac' nimfea.hu e-mail címre írd meg mikor számíthatunk rád, így nekünk is könnyebb lesz a feladatok ütemezése, továbbá az étkezések során se marad senki sem éhes. Fontos információ, hogy a szállás hállózsákos, így ne felejts el hálózsákot hozni magaddal. Emellett mindenki öltözzön melegen: hozzatok sapkát, sálat, kesztyűt, munkaruhát és -cipőt.

Hogy milyen eredményekkel zárul majd a hétvége? Reményeink szerint többek között befejezzük a hígtrágya tárolót, járdát építünk, bálákat gurigatunk, facsemetéket ültetünk, esővíz elvezetésen dolgozunk és persze udvart rendezünk.

Hogy kinek és miért ajánljuk ezt a hétvégét?

Tagjainknak egy kellemes találkozás, leendő tagjainknak pedig az ismerkedés kedvéért.
Korábbi önkénteseinknek a viszontlátás öröme, új önkénteseinknek pedig az újdonság varázsa miatt.

Gyere el hozzánk, ha:
-  szeretnél új kapcsolatokat építeni
-  szeretnél egy közösséghez tartozni
-  szeretnél új tapasztalatokat szerezni
-  szeretnél hasonló gondolkodású emberekkel találkozni
-  szeretnéd kipróbálni magad eddig nem tapasztalt szituációkban
-  szeretnél szívből, saját elhatározásból segíteni!

Akik messzebbről jönnek érdemes már péntek este megérkezniük. Szombat reggel 6 órai indulással túzok les Csejt- pusztán (választható), majd reggeli. A "munka" szombat 9- től kezdődik, és előreláthatólag sötétedésig tevékenykednénk. Vacsi után pedig a szokásos beszélgetős, filmnéző estet tartanánk. Vasárnap reggeli után ismét 9- kor kezdés, 12- 13 órakor pedig egy közös ebéddel zárnánk a hétvégét.

Minden résztvevő Nimfea Forintokat kap a segítő munkájáért cserébe. A Nimfea Forint egy egyesületi fizető eszköz, 1:1 váltjuk HUF-ra az egyesület különböző termékeinek vásárlása esetén (kiadványok, pólók, sapka, polár, stb.), illetve a szakmai rendezvényeinken való részvétel esetén.

Várjuk minden kedves érdeklődő jelentkezését!

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -