Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Önkéntes hétvége a Nimfea Egyesületnél

   Október utolsó hétvégéjén rendezte meg a Nimfea Természetvédelmi Egyesület idei harmadik önkéntes hétvégéjét a Fekete István Oktatóközpontban. A túrkevei önkéntesek mellett közel egytucatnyian érkeztek az ország távolabbi pontjairól.
   A két napos közös program szombaton kora reggel túzoklessel kezdődött, majd a reggeli után karám- és járdaépítéssel, facsemeték ültetésével, lovaskocsi festéssel, udvarrendezéssel folytatódott.
Az önkéntesek - fiúk és lányok, kicsik és nagyok - keményen dolgoztak. Mindenki megtalálta az erejének és tudásának megfelelő feladatokat.
   A jó hangulatú, gördülékeny csapatmunkának köszönhetően vasárnapra az oktatóközpont udvara látványos szépülésen ment keresztül.
   Köszönjük szépen mindenkinek aki velünk volt, és bízunk benne, hogy az elkövetkező önkéntes hétvégéken a sok régi ismerős mellett újabb lelkes segítőkkel leszünk gazdagabbak.

Képbeszámoló a hétvégéről


 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -