Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Ismeretterjesztő plakátsorozat vadászoknak

A vadászható, a védett és a fokozottan védett lúd- és récefajok határozó plakátja készült el a Nimfea Természetvédelmi Egyesület gondozásában.
A plakáttal a Nimfea TE célja az, hogy elősegítse a vadászok fajismeretének bővülését, segítse a határozást és elkerülhető legyen a védett és fokozottan védett vízimadárfajok véletlenszerű lelövése vizes élőhelyeken.
A plakát bemutatja a vadászható lúdfajokat, az összes vadászható, valamint védett és fokozottan védett récefajt, melyek hazánk vizes élőhelyein előfordulhatnak, azok oldalsó röpképével, illetve a fajt bemutató szövegezéssel.
A Nimfea Természetvédelmi Egyesület a jövőben tervezi a plakátsorozat további részeinek megjelentetését a kimaradt védett és fokozottan védett lúdfajokkal és további határozást segítő röpképekkel.
A plakátok vadásztársaságok és vadászok számára ingyenesek, azokat csomagolási- és postaköltség fejében postázzuk a készlet erejéig.
Egyéb megrendelések esetén a határozó plakát részenként 300Ft egységáron valamint a csomagolási és postaköltség ellenében megrendelhető.
A megrendeléseket e-mailen Székely Zsuzsánál a zsuzsa'kukac'nimfea.hu, telefonon és faxon az 56/361-505 számon, személyesen vagy hagyományos postai úton az 5420 Túrkeve, Erdőszél u. 1. sz. címen várjuk.
További információ: www.nimfea.hu


 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -