Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

 

Az oktatóközpontban a Megyei Közgyűlés
Oktatási Kulturális és Vallásügyi Bizottság soros ülése

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Oktatási Kulturális és Vallásügyi Bizottság soron következő ülésének a Nimfea Természetvédelmi Egyesület Fekete István Oktatóközpontja adott helyet. A megyéből ideérkező tagok több napirendi pontot egyeztettek, melyek között volt a civil szervezetek támogatására előterjesztett pályázat megbeszélése is.

A megyei közgyűlésen a Nimfea Természetvédelmi Egyesületnek alkalma adódott bemutatni az egyesületet, munkásságát, céljait, mintegy nyitányaként a civil szervezetek pályázati lehetőségének tárgyalásához.
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is előterjesztette Dr. Wirth István, az Oktatási, Kulturális és Vallásügyi Bizottság elnöke a Közművelődési Alapot, mint támogatási lehetőséget megvitatásra. A Közművelődési Alap segítségével az elmúlt években mintegy 3 millió forinttal támogatta a megye az oktatási és egyéb közcéllal foglalkozó civil szervezetek működését, rendezvényeinek megvalósulását és kulturális programjait. Ebben az évben az erre fordítható keret 1.5 millió forint lesz.


Amennyiben a megyei közgyűlés igennel szavazott, a pályázati felhívást a megye honlapján, valamint a helyi önkormányzatoknál kell keresni.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -