Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Együttműködés a Hulladék Munkaszövetséggel

 A Nimfea Természetvédelmi Egyesület és a HUMUSZ, azaz a Hulladék Munkaszövetség szorosabbra fonja eddigi kapcsolatát és közös programok, feladatok ellátására vállalkozva indít több programot 2007 novemberétől kezdve.

 A program során klímavédelem és hulladékgazdálkodás témakörében aláírásgyűjtést, közös programokat szerveznek az egyesületek munkatársai.
Első lépésként a www.humusz.hu/klima és a www.megelozes.humusz.hu honlapokat hozták létre, mely lapok igyekeznek felhívni a figyelmet az ország szeméthegyeire és a probléma fontosságára. Ehhez kapcsolódóan online aláírásgyűjtésre kerül sor, mellyel a lakosok kifejezik azon véleményüket, hogy túl sok szemét keletkezik az ország területén, melyet mérsékelni szükséges és környezettudatos fogyasztásra törekednek.

 Az együttműködés keretén belül készült el az önkormányzati útmutató a 'nulla hulladék' terv (zero waste), mely letölthető innen: http://www.humusz.hu/hirek/2461

További információk, sajtóanyagok a http://www.nimfea.hu/programjaink/index.htm oldalon.

 
 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -