Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Energiahatékonysági vetélkedő

 1996 óta minden évben március 6-án kerül megrendezésre az Energiahatékonysági Világnap konferencia. A rendezvény fontossága miatt e napot tűzték ki a Nemzetközi Energiahatékonysági jeles napnak, melyet Magyarországon is március 6-án tartanak. Az energiahatékonyság napjaink egyik legfontosabb kérdésévé vált, a növekvő energiaárak, a csökkenő energiaellátási biztonság és a klímaváltozás miatt.

 Ennek keretén belül a Nimfea Természetvédelmi Egyesület vetélkedőt hirdet általános iskolák részére, melyre 6-8 osztályos fiatalok 3 fős csapatainak jelentkezését várják. A téma a klímaváltozás és az energiahatékonyság lesz. Az első 3 helyezet intézménye értékes energiahatékonysági csomagot és kiadványokat, pólókat kap.

 A vetélkedőre való jelentkezés feltétele egy érvényes email cím, illetve pedagógus kapcsolattartó.
A feladatlapot e-mailben kapják meg jelentkezők, mely egy fordulós lesz, de a feladatok között totó, esszé, kreatív és gondolkodtató feladat is megtalálható majd.
A feladatlapokat és a hozzá kapcsolódó mellékleteket február 20-ig kell beküldeni a zsuzsa'kukac'nimfea.hu e-mail címre, vagy postán a Nimfea Egyesület, 5420, Túrkeve, Pf. 33. címre. Döntés február végéig, majd március első hetében történik a kiértesítés. A nyilvános díjátadóra március 6-án kerül sor.

Jelentkezési határidő: január 30.

Feladatsor kiküldése (e-mailben!): február 4. (hétfő)
Feladatok visszaküldése: február 20.

A díjátadóra március 6-án kerül sor a Fekete István Oktatóközpontban.

A programot a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, „Zöld Forrás” alapja támogatja.

Bővebb információ: Székely Zsuzsa: zsuzsa'kukac'nimfea.hu , 56/361-505

Jelentkezési lap letöltése worddoc formátumban

Jelentkezési lap letöltése pdf formátumban

 
 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -