Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A Hulladék Munkaszövetség akkreditált pedagógus-továbbképzést indít
A hulladékgazdálkodás és a fogyasztói társadalom ismeretanyagához kötődő nevelési feladatok elméleti és gyakorlati problémái, lehetőségei címmel.

  2008 őszén ismét elindítjuk 30 órás továbbképzésünket Budapesten. Az öt napos tanfolyamra elsősorban a 10-18 éves korosztályt tanító pedagógusokat és környezeti nevelőket várjuk.
  A tanfolyam résztvevői megismerkednek a hulladékgazdálkodás alapfogalmaival, a reklám - fogyasztás - hulladék összefüggésével és következményeivel, valamint a fogyasztói társadalomból a fenntartható társadalom felé vezető út hulladékgazdálkodással kapcsolatos lépéseivel a hétköznapi ember nézőpontjából. A képzés nagy hangsúlyt fektet arra, hogy formálja a téma nevelési feladataihoz szükséges pedagógiai szemléletmódot, valamint olyan módszertani ismereteket nyújtson (pl. szerepjáték, multimédia, csoport játék stb.), melyek segítik a téma könnyebb átadását a gyerekek számára.

 Részvételi díj: 30 000 Ft Az összeg tartalmazza a képzésen való részvétel díját, szendvicsebédet és az oktatási segédanyagokat.

  Helyszín: Humusz Ház, 1111 Budapest, Saru u. 11.
Alapítási engedély száma: OKM-3/30/2006. A képzést 15 főtől indítjuk el.

  A képzést az igények figyelembevételével, 2008-ban várhatóan a következő helyszíneken is elindítjuk: Hajdúböszörmény, Debrecen, Túrkeve.
A ki érdeklődik a képzés iránt, kérjük jelentkezzen Földesi Dóránál az oktatas'kukac'humusz.hu címen vagy az
(1)386-2648-as telefonszámon március 23-ig a választott helyszín megjelölésével!

 
 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -