Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


   A Hulladék Munkaszövetség által- a 40 évvel ezelőtti Kiváló Áruk Fórumának mintájára- kitalált Fölösleges Áruk Fóruma kiállítás a Nimfea Természetvédelmi Egyesület közbenjárásával megyénkbe is eljutott: a VRTS Ifjúsági Önképző Csoport 2008. február 16- i rendezvényén volt látható a túrkevei Művelődési Házban.

   A szombat esti esemény közel 200 fiatal részvételével zajlott le. A jelenlévők amellett, hogy megtekinthették a FÁF- ot, élőzenei koncertekben, DJ- k és VJ- k produkcióiban, valamint helyi művészpalánták képkiállításaiban is elmélyülhettek.

  Reméljük, hogy a túrkevei viszonylatban igazi kulturális színfoltnak számító, tömegeket megmozgató VRTS rendezvények tovább „zöldülnek” egy- egy aktuális kiállítással, valamint az anyagi nehézségek ellenére folytatódnak, teret engedve ezzel a környékbeli fiatal tehetségek bemutatkozásának.

       
       

 

 
 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -