Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


Rajzpályázat gyermekeknek


   A Nimfea Természetvédelmi Egyesület rajzpályázatot hirdet Együtt a család – a természetben címmel óvodás és kisiskolás gyermekeknek. A rajzokból kiállítást rendezünk, amely a Születés Hete rendezvénysorozat idején, május 5. és 11. között tekinthető meg a Fekete István Oktatóközpontban, illetve a Juhászfesztiválon.

 A pályázatra olyan rajzokat várunk mindkét korcsoportból, azaz az óvodásoktól, valamint az 1. és 2. osztályos tanulóktól, amelyek a nagycsaládot mutatják be: édesanya, édesapa, testvérek, unokatestvérek, nagyszülők, nagynénik és nagybácsik, keresztszülők és mindenki, aki a gyermekek életében a családot jelenti. A rajzok a családot a természetben, a természethez kapcsolódóan ábrázolják: ez lehet egy családi kirándulás vagy a család jószágai körül végzett munka egyaránt, vagy bármilyen egyéb, a családot körülvevő természethez való viszonyt bemutató rajz.

Eredményhirdetés anyák napján, 2008. május 4-én a Fekete István Oktatóközpontban.

A rajzokból rendezett kiállítás a Születés Hete alatt, 2008. május 4-11. között a Fekete István Oktatóközpontban, illetve a Juhászfesztivál alatt a Nimfea Természetvédelmi Egyesület standjánál a Ligetben tekinthető meg.

Fődíj (mindkét korcsoportban):
Részvétel a Nimfea Természetvédelmi Egyesület szabadon választott nyári táborában (ezt a nyertes pályamű készítőjének valamely gyermek családtagja is igénybe veheti)

Közönségdíj (mindkét korcsoportban):
A kiállítás idején a közönség is szavazhat az általa legjobbnak ítélt rajzokra. Az az óvodai csoport vagy iskolai osztály, ahonnan összesen a legtöbb szavazatot kapó rajz érkezett, lovaskocsis kiránduláson vehet részt a Nimfea Természetvédelmi Egyesület szervezésében.

További díjak:
Ajándék- és könyvcsomagok

A rajzok beérkezési határideje:
2008. április 15.

A rajzok hátoldalán kérjük feltüntetni a rajzot készítő gyermek nevét, életkorát, óvodája és csoportvezető óvónője, illetve iskolája és osztályfőnöke nevét, elérhetőségét.

A rajzokat a Nimfea Természetvédelmi Egyesület címére várjuk személyesen vagy postán:
Cím: 5420 Túrkeve, Erdőszél u. 1.
Levelezési cím: 5420 Túrkeve, Pf.:33
Tel/Fax: + 36 56 361 505

A felmerülő kérdésekkel forduljon Iványi Annához a 30/269 1426 telefonszámon vagy az anna’kukac’nimfea.hu e-mail címen.

 
 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -