Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


Budapesten jártunk az ernyőszervezeteinknél!

 A Nimfea Természetvédelmi Egyesület öt ernyőszervezetnek a tagja (IUCN – Világ Természetvédelmi Tanács, CEEWEB – Közép- és Kelet-Európai Munkacsoport a Biodiverzitás Megőrzéséért, Magyar Természetvédők Szövetsége /MTvSz/ – Föld Barátai Magyarország, Humusz – Hulladék Munkaszövetség, és Környezeti Tanácsadó Irodák Hálózata). Ezek közül a CEEWEB-nek, az MTvSz-nek és a Humusz-nak a központja Budapesten található.

  A mai rohanó világunkban egyre kisebb hangsúlyt kapnak a személyes kapcsolatok, hiszen ezek fenntartása sok energiát igényel. Egyesületünk azonban fontosnak tartja, hogy az együttműködő partnereinkkel ne csak telefonon és e-mailben tartsa a kapcsolatot. Ezért megszerveztük a budapesti tanulmányi kirándulásunkat, melyre 2008. február 27-28. között került sor.
  A tanulmányi kirándulás alkalmával a Nimfea Természetvédelmi Egyesület főállású alkalmazottai, és néhány aktív önkéntese látogatott el Budapestre, hogy megtekintse a három budapesti ernyőszervezetnek a székházát. A fő cél természetesen a kapcsolatépítés, a közös projektekről való beszélgetés, és az ismerkedés volt. A program kellemes hangulatban telt, a sok beszélgetés következtében pedig igen hasznosan, számos új ötlettel és kapcsolódási ponttal zárult.

 A tanulmányút a Nemzeti Civil Alapprogram Civil Szolgáltató, Fejlesztő és Információs Kollégium támogatásával valósult meg.

 
       

 

 

 

Ajánld ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek!

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -