Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


Újrapapír füzetek rendelhetőek!

 Az előzetes igények alapján, a Hulladék Munkaszövetség (HUMUSZ) az idei évben is vállalja az iskolai újrapapír füzetek nyomdai legyártatását.

 A HUMUSZ, a diákok egészségének megőrzése, a környezet védelme, valamint a környezeti nevelés szempontjából kiemelkedően fontosnak tartja a természetes alapanyagból, ill. másodnyersanyagból készült iskolaszerek használatát. Szükséges, hogy a szelektív hulladékgyűjtés térhódítása mellett, a másodnyersanyagból készült termékek használata is elterjedjen. Egyfelől, mert csak így van értelme a szelektálásnak, másfelől pedig a szemléletformáló hatás miatt.
  Az újrapapír terjesztésének érdekében idén negyedik alkalommal adnak ki újrahasznosított papírból készült füzetet, mivel ilyen - ismereteik szerint - kereskedelmi forgalomban nem kapható elérhető áron. Annak érdekében, hogy a füzet előállítási költsége minél alacsonyabb legyen (a magasabb példányszámnak köszönhetően), együttműködő partnereket keresnek iskolák, civil szervezetek körében.
  A HuMuSz vállalja, hogy összegyűjti az érdeklődők igényeit, valamint megszervezi a füzet kiadását és terjesztését.
  A Humusz ajánlata és a megrendelőlap a Humusz honlapján olvasható. A füzet fotója megtekinthető itt
További információ: tel.: (1)386-2648 E-mail: oktatas@humusz.hu, Földesi Dóra

       
   
       


Ajánld ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek!

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -