Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Tegye le voksát Ön is!

A magyar lakosság 95 százaléka szerint európai szintű szabályozás szükséges a környezet védelméhez az ország határain belül is – derült ki az Eurobarometer március 13-án közzé tett felméréséből.


A közvélemény-kutatás szerint a magyarok az európai átlaghoz hasonlóan egyre jobban aggódnak a környezetért, bár egyéni erőfeszítéseket egyelőre nem szívesen tesznek a védelme érdekében. (http://www.ec.europa.eu/news/around/080331_hun_hu.htm)

Most itt a lehetőség arra, hogy egy uniós szabályozás kialakítását befolyásoljuk!

Az Európai Unió ugyanis éppen most változtatja meg a hulladékokra vonatkozó legfőbb uniós szabályozást, a hulladékokról szóló keretirányelvet.

Egy évvel ezelőtt az Európai Parlament támogatta az újrafeldolgozásra és hulladékmegelőzésre vonatkozó zöld javaslatokat. Ezúttal arra lenne szükség, hogy a jelenleg is zajló tárgyalások során a környezetvédelmi miniszterek is támogassák ezeket az európai szintű célokat.


Kérjük, küldjön Ön is elektronikus levelet a magyar környezetvédelmi miniszternek – innen:
http://www.humusz.hu/hirek/2854

A honlapról az Unió többi környezetvédelmi miniszterének is lehet üzenetet küldeni.

(A levél elküldéséhez egy érvényes email címet kell megadni, a többi adatot nem feltétlenül szükséges beírni, ha valaki ezt nem szívesen tenné meg.)

Igen, igen! Az Ön levele is számít!!.......

….és mindenki másé is, ezért kérjük, hogy küldje tovább ezt a hírt ismerőseinek!

Nagyon köszönjük!

HUMUSZ


Ajánld ezt a cikket barátodnak, ismerősödnek!

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -