Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra


Gazdaköri ülés

 Múlt hónapban gazdaköri ülésre került sor a Fekete István Oktatóközpontban. Sajnos a gazdakör tagjai igen szerény számban képviseltették magukat, ennek ellenére fontos döntések kerültek elfogadásra.
Az összejövetel egyik célja az volt, hogy tisztázódjanak az együttmunkálkodás lehetőségei a kör és az egyesület, illetve vele szoros együttműködésben lévő Alsó-Berettyó melléki Kft-vel.
  Döntés született arról, hogy közös pályázatok benyújtására lesz lehetőség, helyi feldolgozás, kisebb gazdálkodók összefogásának megvalósítása érdekében.
Illetve felmerül a közös gazdaképzés lebonyolításának lehetőségei is. Mindemellett újabb tagok kerültek felvételre a körbe.
  Fontos döntés született a vezetőség lemondásáról és új bizottsági tagok megválasztásáról is.
  Az egyesület és a Kft tájékoztatta a megjelent kör tagjait arról, hogy gazdaboltot kíván működtetni a városban alapvető gazdálkodást segítő eszközök forgalmazása végett (villanypásztor, krotáliázó, bálamadzag…), s a gazdaköri tagok felé kedvezménnyel tudnak értékesíteni a termékekből a gazdák felé.

 Bízunk abban, hogy a soron következő ülésen sikerekről számolhatunk be a benyújtott pályázatokkal kapcsolatosan, illetve abban is, hogy még többen fognak jelen lenni a tagok közül, s kihasználják a gazdabolt nyújtotta kedvezményes lehetőségeket is.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -