Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

 Sajtóközlemény

 A Nimfea Természetvédelmi Egyesület számára 2007-ben felajánlott SZJA 1%-ok felhasználásával kapcsolatban

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület ezúton szeretné megköszönni tagjainak, barátainak és szimpatizánsainak, hogy 2007-ben is az egyesület javára ajánlották fel személyi jövedelemadójuk 1%-át, ezzel is támogatva a szervezet törekvéseit és munkáját.

A beérkezett 937.789 forintot az egyesület alapszabályában megfogalmazott célok elérése érdekében a következőkre fordította:
- Az egyesület központjában, a Fekete István Oktatóközpontban található szakkönyvtár fejlesztése, valamint a könyvek tárolására alkalmas bútorzat beszerzése.
- A természetvédelmi kutatási tevékenységek hatékony, valamint a mai kor igényeinek megfelelő dokumentálásához szükséges informatikai fejlesztés.
- A Környezet- és Természetvédő Társadalmi Szervezetek Országos Találkozóján való részvétel az egyesület szakmai kapcsolatainak ápolása, fejlesztése, valamint stratégia partnerek keresése céljából.
- Hozzájárulás a Fekete István Oktatóközpont fenntartási költségeihez.
- Természetkárosító beruházások kapcsán végzett jogérvényesítési tevékenység finanszírozása.


Támogatóinknak köszönjük a felajánlásokat, bizalmuknak igyekszünk a következő évben is megfelelni.

További információ:
Nimfea Természetvédelmi Egyesület központi iroda
Fekete István Oktatóközpont
5420 Túrkeve, Ecsegi u. 22.
56/361-505
info'kukac'nimfea.hu

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -