Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Zöldek és motoros

 A Nimfea Természetvédelmi Egyesület adott otthont a zöldek és motorosok munkacsoport következő, kihelyezett találkozójának, melyet a Zöld Kapcsolat Egyesület szervezett.

 A találkozón részt vett többek között, Szalay Balázs, a Centrál Europe Rally szervezője, Tajti László a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóságának képviselője, a Levegő Munkacsoport jogi képviselői egyaránt. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium képviseletében Dr. Nagy János tartott előadást „Természetvédelem és az illegális terepi technikai tevékenységek” címmel, mely előadás pdf. formában megtekinthető.
  A munkacsoport célja az volt, hogy tovább közelítse az álláspontokat a természetvédelmi értékek és természetvédelmi területek megőrzésére, a megfelelő kompromisszumok megtalálására. A program része volt a túrkevei természetvédelmi területek és a helyi motorcross pályák megtekintése is.

A programot a Zöld Kapcsolat Egyesület szervezte a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásából.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -