Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Fiataloknak

 A programra bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18. életévét, és még nincs 26 éves, nem rendelkezik sem munkaviszonnyal, sem tanulói jogviszonnyal.
  Napjainkban egyre több fiatal tapasztalja meg, hogy megfelelő ismeretség, tapasztalat és munkahelyi gyakorlat hiányában nagyon nehéz munkalehetőséget találni. A pályakezdő fiatalok számára előnyös, ha első munkahelyi tapasztalatukat támogató környezetben szerzik meg, ahol a felelősséget nem kell teljes egészében egyedül viselniük. Az ÖTLET program jó lehetőséget kínál minderre.
  Olyan fiatalok jelentkezését várjuk, akik jelenleg munka nélkül vannak, nem riadnak vissza a kihívásoktól és önkéntesként szívesen csatlakoznának egy munkahelyi közösséghez.
  Ha lehetőséget keresel a változtatásra, szívesen kipróbálnál új dolgokat miközben kapcsolatokat építhetsz, akkor ez az ÖTLET neked való.


Forrás: http://www.otletprogram.hu/alap.php


 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -