Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Rózsakert és játszótér a legkisebbeknek
Gyereknapi programajánló

  Gyereknapon, 2009. május 31-én a Fekete István Oktatóközpont többféle érdekes programmal várja Túrkeve legkisebb gyerekeit és a kedves szülőket, nagyszülőket. A Herman Ottó Természetvédő Kör gyereknapra elkészülő mozgáskultúra-fejlesztő játszóparkjának ünnepélyes megnyitója mellett közös rózsaültetésre is hívjuk a túrkevei családokat.

  Idén is folytatjuk a tavaly megkezdett Rózsakert telepítését, amelynek keretében a Fekete István Oktatóközpont területén, a túrkevei Véderdőben egy-egy rózsatövet ültetünk azoknak a túrkevei gyerekeknek, akik az elmúlt két év során, két anyák napja között, vagyis 2008. május 4. és 2009. május 3. között születtek. A rózsatövek mellett kis névtábla jelzi a gyermek nevét, amennyiben ehhez a szülők hozzájárulnak.
  A játszópark célja, hogy a legkisebb korosztálytól, 0-tól 3 éves korig lehetővé tegye a mozgáskultúra gazdagítását, a nagymozgások sokoldalú fejlesztését kellemes, természetközeli környezetben. A kisgyerekek és szüleik számára szeretnénk kulturált kikapcsolódási lehetőséget biztosítani, melynek során a gyerekek mozgáskultúrája észrevétlenül, játék közben fejlődik, biztonságos körülmények között, a madárdalos erdőben.

 A játszópark megnyitójára és a rózsatövek közös elültetésére gyereknapon, 2009. május 31-én 10 órakor kerül sor a Fekete István Oktatóközpont (Túrkeve 5420 Ecsegi u. 22.) kertjében. Mindenkit szeretettel várunk.

 Kérem, hogy amennyiben szeretné, ha 2008. május 4. és 2009. május 3. között született gyermekének rózsatövet ültessünk a Rózsakertben, akkor adja meg adatait.
Az adatokat kizárólag a Rózsakert létrehozásával kapcsolatos szervezési feladatokhoz használjuk fel, a személyes adatok kezeléséről törvénynek megfelelően kezeljük, harmadik félnek azokat át nem adjuk.

Szülő neve:

Címe:

Telefonszáma:

E-mail cím, ha van:

Gyermek neve:

Születési idő (várható):

Amennyiben a Rózsakerttel kapcsolatban további információt szeretne, vagy szívesen segítené az ezzel kapcsolatos munkákat, kérem, forduljon Fónagy Évához vagy Seres Orsolyához a +36 56 361 505 telefonszámon
vagy e-mailen: evi’kukac’nimfea.hu

 

A mozgáskultúra-fejlesztő játszókert létrehozását a KÖVI és a Norvég Civil Támogatási Alap támogatta.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -