Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

 

  A Nimfea Természetvédelmi Egyesület „Az egészséges táplálkozás és helyi termékek esélyeinek megteremtése az Alsó-Berettyó melléken” elnevezésű programja keretében kilenc települést érintő kampánykörútra indult.

 A program célja, hogy a lakosság széleskörű tájékoztatást kapjon az egészséges élelmiszerek fogyasztásának előnyeiről, a gyermekek helyes táplálkozásának fontosságáról, a helyben előállított termékek vásárlásának környezetvédelmi, gazdasági jelentőségéről.
Az elmúlt napokban Mesterszállás, Mezőtúr, Kuncsorba és Túrkeve volt a program helyszíne, melynek során az Egyesület munkatársai ingyenes szórólapokkal, az egészséges táplálkozással, vásárlási szokásokkal kapcsolatos kérdőívekkel, életmód-tanácsadással várták az érdeklődőket.
A kampánykörút folytatásaként Kisújszálláson, Ecsegfalván, Gyomaendrődön, Dévaványán, Szolnokon és Törökszentmiklóson találkozhatnak munkatársainkkal a következő hetekben.

 

„A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális FejlesztésiAlap társfinanszírozásával valósul meg.”
www.kvvmfi.hu
www.nfu.hu

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -