Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

 

RAJZPÁLYÁZAT!

Kedves Gyerekek!

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület rajzpályázatot hirdet egészséges táplálkozás, egészséges életmód témakörben általános iskolások részére. Rajzolni, festeni bármiről lehet, de például gondolhattok arra is, hogy szerintetek milyen az egészséges tízórai, vagy hogy milyennek képzelitek azt az iskolai büfét, ahol egészséges élelmiszerek várják a diákokat.

Nevezni három korcsoportban lehet:
I. kategória: 7 – 9 évesek
II. kategória: 10 – 12 évesek
III. kategória: 13 – 15 évesek

Az alkotásokat A/4 formátumban várjuk, technikai megkötés nincs.  A rajzok hátoldalán a mű címét, a tanuló nevét, az iskola nevét és címét kérjük feltüntetni.
A kategóriák első három helyezettje értékes tárgyjutalomban részesül, a legjobb alkotásokból az egészséges táplálkozást népszerűsítő plakátsorozat készül.

Beküldési határidő: 2009. október 15.
Cím: Nimfea Természetvédelmi Egyesület - Fekete István Oktatóközpont (5420 Túrkeve, Erdőszél u. 1.)

A rajzpályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás kérhető Nagy Anitától és Rácz Renátától az 56/361-505 telefonszámon, vagy a nagyanita'kukac'nimfea.hu vagy a reni'kukac'nimfea.hu  e-mail-címen.

„A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési
Alap társfinanszírozásával valósul meg.”
www.kvvmfi.hu www.nfu.hu

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -