Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

 

Mezőgazdasági útfejlesztési támogatás, a tanyák megközelíthetőségének segítése érdekében

  Mezőgazdasági utak fejlesztésének támogatására nyílik lehetőség októbertől, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból.

  A támogatás két célterülete a borvidékeken belüli utak elérése valamint a tanyák elérése. Mindkét esetben a kapcsolódó mezőgazdasági utak építéséhez, bővítéséhez, felújításához illetve szélesítéséhez igényelhető vissza nem térítendő támogatás.

  Az odaítélhető összeg az elszámolható kiadások maximum 75 százaléka lehet, kérelmenként legfeljebb 735 ezer euró - illetve ennek megfelelő forintösszeg. Nem támogatható viszont az a kérelem, amelyben a jóváhagyható támogatás nem éri el a négyezer eurónak megfelelő forintösszeget. A kérelmet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) honlapján közleményben közzétett formanyomtatványon kell benyújtani postai úton, egy példányban, az MVH regionálisan illetékes kirendeltségéhez.

Határidő: 2009. november 2.

A Hivatal a kérelmeket az előzetesen meghirdetett szempontok alapján elbírálja, majd a rangsor alapján dönt a jóváhagyásokról.
A kifizetési kérelmeket 2010. májusában és novemberében lehet benyújtani az MVH-hoz.

A támogatási kérelmekhez kapcsolódó technikai és szakmai segítségnyújtás az központ irodában (56/ 361 – 505) Szántóné Simon Edittől kapható.

Tevékenységünk a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával valósulhat meg

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -