Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

 

Komposztáló edények kiszállítása megkezdődött

A Herman Ottó Természetvédő Kör a házi- és a közösségi komposztálás népszerűsítését szolgáló mintaprojektet valósít meg Túrkevén, melynek keretein belül 90 db házi komposztáló edényzetet oszt szét a túrkevei lakosság között.
A Herman Ottó Természetvédő Kör munkatársai október 20-án megkezdték a komposztáló edények kiszállítását a programra előzetesen jelentkezett, csatlakozni kívánt családoknak.
Az elmúlt pár nap lakossági visszajelzései bizonyítják, hogy a családok örömmel fogadják a komposztálóedényeket, és nagy lelkesedéssel kezdik meg a településen újszerű hulladékhasznosítási tevékenységet. Az elmúlt napokban további családok jelezték csatlakozási szándékukat a komposztálási mintaprogramhoz.
A házi- és közösségi komposztálás népszerűsítését szolgáló projekt megvalósításával a környezetbarát hulladékhasznosítási technológiák meghonosítása, az aktív környezetvédelmi tevékenységek mindennapi gyakorlatának ösztönzése a cél.

Korlátozott számban még várjuk a programba bekapcsolódni kívánó, a környezetünk megóvását, védelmét fontosnak érző családok jelentkezését!

Jelentkezni lehet: 
Fekete István Oktatóközpont  (5420 Túrkeve, Ecsegi u. 22.)
Telefon: 361-505
E-mail: robi'kukac'nimfea.hu

 

 

„A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális FejlesztésiAlap társfinanszírozásával valósul meg.”
www.kvvmfi.hu
www.nfu.hu

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -