Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A Herman Ottó Természetvédő Kör a Norvég Civil Alapprogram támogatásával pedagógus-továbbképzéseket szervez Túrkevére a Fekete István Oktatóközpontba. Az első képzés ősszel lesz megtartva a Hulladék Munkaszövetséggel együttműködve A hulladékgazdálkodás és a fogyasztói társadalom ismeretanyagához kötődő nevelési feladatok elméleti és gyakorlati problémái, lehetőségei címmel.

A képzés 30 órás lesz, és összesen három hétvégét fog igénybe venni. Az órákat a HuMuSz munkatársai fogják megtartani, az ő segítségükkel sajátíthatják el a résztvevők témához kapcsolódó ismereteket.
  A tanfolyam résztvevői megismerkednek a hulladékgazdálkodás alapfogalmaival, a reklám - fogyasztás - hulladék összefüggésével és következményeivel, valamint a fogyasztói társadalomból a fenntartható társadalom felé vezető út hulladékgazdálkodással kapcsolatos lépéseivel a hétköznapi ember nézőpontjából. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a közös gondolkodásra, csoportmunkára. A résztvevők sok-sok érdekes módszerrel ismerkedhetnek meg, melyek segítik az ismeretek átadását a gyerekeknek, valamint gyakorlatias ötleteket adunk a környezetkímélőbb iskola működtetéséhez.

Szeretettel várunk minden pedagógust, környezeti nevelőt és érdeklődőt!

 

 
  Támogatást nyújt a Nemzeti Civil Alapprogram.

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -