Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

2010. évi táborok

Meghirdetésre kerültek a Nimfea Természetvédelmi Egyesület és a Herman Ottó Természetvédő Kör 2010. évi táborai. A táborokra kedvezményesen 2010. április 15-ig lehet jelentkezni, egyéb esetben a tábor kezdése előtt egy héttel bezárólag. A táborok között a hagyományoknak megfelelően lovastábor, napközistábor és madárgyűrűző tábor is lesz, 6 évesektől a 16 évesekig bezárólag.

 

A Fekete István Ifjúsági, Sport és Természetvédelmi Oktatóközpont, a Herman Ottó természetvédő Kör és a
Nimfea Természetvédelmi Egyesület 2010. évi táborai

Napközis tábor  lovasprogrammal

1. Napközis tábor- lovasprogrammal I. – 5 nap, hétfőtől - péntekig
Időpont: 2010. július 12-16.
Helyszín: Fekete István Oktatóközpont, Túrkeve, Ecsegi u. 22., főleg helyi gyerekeket várunk
Étkezés: napi egyszeri
A tábort elsősorban lovaglást tanulni vágyóknak, főleg általános iskolásoknak ajánljuk. Leginkább a 6-14 éves korosztályra számítunk, bejárásos rendszerben. Napi 2 óra elméleti oktatás, 2 óra ló- és lovasfelszerelésápolás-oktatás, és kétszer 1,5 óra lovaglásoktatás, lovaglás (délelőtt és délután), napi 1 óra játék. A táborba maximum 20 fő jelentkezhet. A tábor napközben 8 és 17 óra között zajlik.
Táborvezető: Szántóné Simon Edit
Részvételi díj: jelentkezni a részvételi díj 50%-ának befizetésével lehet, amely díjat nem áll módunkban visszafizetni, csak a befizetés 70%-ának mértékéig, amennyiben a lemondás április 30-ig megtörténik.

Részvételi díj 2010. április 15-ig történő jelentkezés esetén: 7.000 forint, ezt követően: 8.000 forint.

 

2. Lovastábor kezdőknek és középhaladóknak

Időpont: 2010.  július 26-augusztus 1.
Helyszín: Fekete István Oktatóközpont, Túrkeve, Ecsegi u. 22.
Étkezés: napi háromszori, teljes ellátás
Bentlakásos tábor lovaglástanulásra vágyóknak, főleg iskolásoknak, elsősorban a 10-16 éves korosztályra számítunk. Napi 2 óra elméleti oktatás, 2 óra ló- és lovasfelszerelés-ápolás, és napi 2 alkalommal lovaglásoktatás (délelőtt, délután) lovaglás, íjászat, kézműves foglakozások, strand. A tábor keretében önálló lovaglásra és túralovaglásra is lehetőség lesz. A táborba maximum 20 fő jelentkezhet.
Táborvezető: Kontos Tivadar
Szállás: sátorban az oktatóközpont területén
Részvételi díj: jelentkezni a részvételi díj 50%-ának befizetésével lehet, amely díjat nem áll módunkban visszafizetni, csak a befizetés 70%-ának mértékéig, amennyiben a lemondás április 30-ig megtörténik.

Részvételi díj 2010. április 15-ig történő jelentkezés esetén: 15.500 forint, ezt követően: 17.000 forint.


3. Madárgyűrűző természetismereti tábor

Időpont: Időpont: 2010.  augusztus 9-augusztus 15.
Helyszín: Ecsegfalva
Étkezés: napi háromszori, teljes ellátás
Bennlakásos tábor természetismeretet, madárgyűrűzést tanulni vágyóknak. Iskolásokra, főként a 8-13 éves korosztályra számítunk. Délelőtt és délután madárgyűrűzés, madarászat, terepi foglalkozás, egyéb foglalkozások (előadások, diavetítések, terepi határozás, csoportos játékok)
Táborvezető: Monoki Ákos, Kiss Ádám, Kontos Tivadar

A táborba a jelentkezés lezárult,  újabb jelentkezőket nem tudunk fogadni!

 

4. Természetvédelmi tábor

Időpont: 2010. augusztus 16-augusztus 22.
Helyszín: Fekete István Oktatóközpont, Túrkeve, Ecsegi u. 22.
Étkezés: napi háromszori, teljes ellátás
Sátortábor tábor természetismeretet tanulni vágyóknak. Iskolásokra, főként a 10-15 éves korosztályra számítunk. Napi 2 óra elméleti oktatás, 3-4 óra terepfoglalkozás, napi 2 óra egyéb foglalkozás (kézműves foglalkozás, csónakázás, fonás, rafiázás, nyaklánckészítés), napi 2 óra csoportos játékok, valamint egyéb természetvédelmi munka. A táborba maximum 22 fő jelentkezhet.
Táborvezető: Kontos Tivadar
Szállás: sátorban az oktatóközpont területén
Részvételi díj: jelentkezni a részvételi díj 50%-ának befizetésével lehet, amely díjat nem áll módunkban visszafizetni, csak a befizetés 70%-ának mértékéig, amennyiben a lemondás április 30-ig megtörténik. Részvételi díj 2010. április 15-ig történő jelentkezés esetén: 13.500 forint, ezt követően: 14.500 forint.

 

Jelentkezési lap letöltése

 

„A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.”
www.kvvmfi.hu
www.nfu.hu
 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -