Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

   A Herman Ottó Természetvédő Kör tavasszal ismét pedagógus-továbbképzést szervez a Norvég Civil Alapprogram támogatásával.
  Ezúttal a Magosfa Környezeti Nevelési és Ökoturisztikai Alapítvánnyal együttműködve valósul meg a képzés „Továbbképzés terepi természet-ismereti programok vezetéséhez” címmel.
  A képzés 60 órás, három hétvégén át tart. A Magosfa Alapítvány munkatársai az elméleti oktatás mellett számos gyakorlatot és módszertant mutatott meg már az első alkalom során a résztvevőknek.
  A speciális, Túrkevéhez és környékéhez igazított képzésre helybéli, valamint a közvetlen szomszédos városokból jelentkeztek pedagógusok, hiszen a megszerzett ismereteket így egy városban tett séta, vagy rövid kirándulás során is tudják alkalmazni.   Lehetőségük nyílik az ebben a térségben jellemző állat- és növényvilágot megismerni, többet megtudni a vizes élőhelyekről, erdőkről és füves területekről.

Néhány gondolat a korábbi képzések résztvevőitől:

„Gratulálok! Nagyon sokat kaptunk, sokat épültünk. Az egész tanfolyam alatt éreztem a lelkiismeretes háttérmunkát is. A 60 óra tényleg 60 óra volt, időnként még több is, ez nem jellemző más tanfolyamokra, sajnos. Még egyszer gratulálok mindnyájuknak!”
„Tetszett a családias és barátságos légkör. Nagyon sokat és hasznosat tanultam!”


 
 

A program a Norvég Civil Alapprogram támogatásával valósul meg.

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -