Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

 

Indul az őshonos állatfajták támogatása!

  Május 1-31-ig nyújthatják be azok az állattartók támogatási kérelmüket, akik részt kívánnak venni a  meghirdetett védett és őshonos állatfajták támogatásában. A jogcím részben a korábbi AKG állatalapú célprogramok folytatása részben viszont egy teljesen új alapokon nyugvó, a komoly és elismert szakmai munkát végző a rendelet mellékletében szereplő állatfajtákat tartó mezőgazdasági termelők támogatási lehetősége.
  A támogatás igénybevételének részletes feltételeit és a vonatkozó mellékleteket a 67/2010 (IV.30) MVH közlemény tartalmazza.
  A támogatási kérelem elbírálása során pontozásra és rangsorállításra kerül sor. Az egyes plusz pontok elismeréséhez igazolásokat és dokumentumokat kell csatolni a támogatási kérelemhez. Felhívjuk az állattartók figyelmét, hogy ezen dokumentumok nem hiánypótolhatók, illetve ezeket is postára kell adni május 31-ig az illetékes MVH megyei kirendeltségre.     Az ezt követően benyújtott dokumentumok nem vehetők figyelembe.
  A támogatási kérelmek elbírálását követően, a jóváhagyó vagy részben jóváhagyó támogatási határozattal rendelkező gazdálkodóknak kifizetési kérelem benyújtására 2011. februárjában lesz lehetősége!
  Támogatási kérelemhez kapcsolódó  szakmai segítségnyújtás központi irodánkban Simon Edittől kapható.

Tevékenységünk a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával valósulhat meg

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -