Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület a „Pünkösdi Vigadalom és Gyermeknap” rendezvényen

Kedves felkérésnek tett eleget a Nimfea Természetvédelmi Egyesület, amikor elfogadta a törökszentmiklósi Apáról fiúra Alapítvány meghívását a május 29-én megtartott „Pünkösdi Vigadalom és Gyermeknap” rendezvényre.
A meghívással egy szívességet viszonzott a Nimfea egyesület, mivel a törökszentmiklósi alapítvány is részt vett a Nimfea által rendezett Szent-György napi állatkihajtó ünnepségen „Családi bütykölde és népi játékok” programjával.
A gyereknapi rendezvényen a Nimfea egyesület standján fajátékokkal ismerkedhettek mega gyerekek, valamint az egyesület nyári táboraiban népszerű íjászat rejtelmeivel ismerkedhettek a résztvevők.
A programok igen népszerűek voltak, az érdeklődő gyerekek egész idő alatt sorban álltak, hogy kipróbálhassák a fajátékokat, vagy egy sikeres nyíllövés után megnyerhessék a célként elhelyezett lufikba rejtett sportszeleteket. A gyermekeknek szerzett kellemes emlékek mellett a két szervezet partnerségének erősítését is emlékezetes módon szolgálta az esemény.

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -