Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Friss hírek a Nimfea Egyesület nyári táborairól!

Az utóbbi napokban az iskolai szünet kezdetével nagyon sokan érdeklődtek táborozási lehetőségekről egyesületünknél. Táborainkról az alábbi tájékoztatást adjuk az érdeklődőknek:

Az elsősorban túrkevei gyerekek részére meghirdetett,  2010. július 12-16. között rendezendő lovas napközis táborra a létszám betelt, itt már több jelentkezőt nem tudunk fogadni.

Néhány hely van még a 2010.  július 26-augusztus 1. között megtartásra kerülő bentlakásos lovastáborra, de erre is érdemes igyekezni a jelentkezéssel.

A 2010.  augusztus 9-augusztus 15. között Ecsegfalván megrendezendő madárgyűrűző természetvédelmi táborra a jelentkezés lezárult, több jelentkezést nem tudunk fogadni,

Sokan jeleztek, hogy nem találják a jelentkezési lapot honlapunkon, ezért itt is elhelyezzük a dokumentumot, kérve minden jelentkezőt, hogy töltsék ki azt, és e-mailben vagy postán küldjék el egyesületünk címére, vagy a titi@nimfea.hu címre!

Jelentkezési lap letöltése

 

„A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.”
www.kvvmfi.hu
www.nfu.hu
 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -