Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Internetes Természetvédelmi Vetélkedő a Nimfea Természetvédelmi Egyesületnél!
(K-36-09-00274W)


Kedves gyerekek!

A Nimfea Természetvédelmi Egyesület a „Zöldike” ifjúsági környezeti nevelési programcsomag 2009-2010-es megvalósítása című pályázat keretein belül internetes vetélkedőt hirdetett „Erdei fülesbagoly és az őt körülölelő természet jobb megismerése” címmel általános iskolás diákok részére.

A verseny tizenkét-fordulós volt, amely 2009. szeptember és 2010. augusztus között került megrendezésre. Az adott időszak alatt minden hónapban újabb feladatsor került meghirdetésre a honlapunkon. A verseny zárása 2010. augusztus 30.-án történt. Ezt követően, feldolgozásra kerültek a beküldött feladatlapok.

A vetélkedőre 18 csapat adta be jelentkezését. A pályázatok két korcsoportra bontva kerültek feldolgozásra, így első három helyezettet hirdettünk 6-8 osztályban és 4-5 osztályban, illetve különdíjat is hirdettünk, továbbá minden  minden résztvevő ajándékban részesült, melyet postán küldünk ki a résztvevő iskolákba.

Eredmények:
6-8 osztályos korcsoport
I. helyezett: Őzgidák
II. helyezett: Zubogó-patak
III. helyezett: Uhuk

4-5 osztályos korcsoport
I. helyezett: Harangvirágok
II. helyezett: Zöldik
III. helyezett: Pillangók

Különdíj: Sasok

Gratulálunk a nyerteseknek!

 

 


A program a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium 2009. évi "Zöld Forrás" pályázati
keretének támogatásával valósult meg

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -