Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

Slimbridge, Anglia

2012 augusztus 21-én immáron második alkalommal ebben az évben utazhatott a NIMFEA Slimbridge-be, hogy meglátogassa a nagy példaképét a Wildfowl and Wetland Trust természetvédelmi centert ( www.wwt.org.uk ).

Ezen  látogatás alkalmával is próbáltuk átvenni azt a tudást amivel ők a WWT-t működtetik.Számos olyan technikát alkalmaznak a vizes élőhelyek ébrentartására, ami igazán egyedülálló! Minden alkalommal, amikor esélyünk nyílik meglátogatni őket, tárt karokkal várnak és szívesen tanítanak minket, adják át a sok éves tapasztalataikat.

 Nekem személy szerint volt alkalmam betekintést nyerni a "kulisszák" mögé is. Kalauzom Chris Rostron a WWT managere volt, aki bemutatta nekem a háttérben dolgozó embereket.

 Mindenki rendkívül elfoglalt, így nem volt idő csak gyors bemutatkozásokra. Chris-nek ezúton is köszönöm hogy meeting-jét elhagyva tudott rám egy kis időt szánni.
Ebben az évben szeretnénk viszonozni a nagylelkűségét, ezért meghívtuk őt és néhány kollégáját az őszi daruvonulásra. Rendkívül örült a meghívásnak, mert egy nem mindennapi látványt kínáltunk,  így mi is tudunk olyat mutatni ami őket elkápráztatja.

  Utunk során meglátogattuk  Anglia nevezetességét, Stonehenge-et és Avebury városát.

 Valamint hazafelé úton Londonban is jártunk, ahol minden turistalátványosságot megcsodáltunk, jártunk a Buckingham-palotánál,  a Big Ben-nél és a Westminster-apátságnál.

Megcsodáltuk a London-Eye és a Tower Bridge éjszakai fényeit.

Napközben a British Múzeum vendégei voltunk,

 valamint Madame Tussaud különleges kiállítását is megnéztük.


Az útról mindenki nagyon fáradtan de annál nagyobb élménnyel tért haza.

 

 

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -