Egyesületünk bemutatása Tagszervezeteink bemutatása Programjaink ismertetése Egyesületünk kiadványai Támogatóink Partnereink linkjei Elérhetõségeink Vissza  a főoldalra

A NIMFEA Természetvédelmi Egyesület is képviseltette magát a FEHOVA rendezvényen, amely 2013.02.14-17-ig Budapesten, a HUNGEXPO területén zajlott.

 Az Egyesület célja az volt, hogy megismertesse a vadászható lúd-és récefajokat, valamint a védett és fokozottan védett récefajokat.
  A program keretében 500-500 plakát és 2000 példány szórólap készült el, amely a Vidékfejlesztési Minisztérium „Zöld Forrás” pályázati támogatásával valósult meg. A rendezvény ideje alatt számtalan érdeklődő vadász fordult meg a NIMFEA standnál, így az összes szórólap és plakát kiosztásra került.

   

Egyesületünk FeHoVá-n történő részvétele a Vidékfejlesztési Minisztérium „Zöld Forrás” pályázati rendszerének támogatásával valósulhat meg, a Nimfea Természetvédelmi Egyesület a PTKF/1655/2012 sz. „Vízimadarak és vízivad védelmének megvalósítása együttműködéssel, védelmi törekvések népszerűsítése” c. programja keretében.

 
- Copyright Nimfea TE 2001. - Design by LUPUS -